onsdag den 5. maj 2010

Ravnens rede


Nu har jeg besluttet at blive lidt bedre til at få lavet blog indlæg. Jeg får tit ideér, men får aldrig udgivet, og med 1. fast læser, ville det jo være forfærdelig kedeligt at skuffe vedkomne :o)

Ravnen (undertegnede) var på shoppe-tøse-tur i fredags til Malmø! FAB.. Vi skulle være 4 veninder afsted, men en 'cykelist' blev hjemme, med ultra stort pollen attac! Synes der er SÅ skønt i Malmø, gode restauranter og efterhånden mange gode forretninger. Man skal dog ikke længere gøre sig forhåbninger om at spare penge, for alle priser er efterhånden 'matchet' danske priser ved at blive sat betydeligt op. Kedeligt, men sandt må den ægte shopaholic konstatere.


I Malmø, viste min veninde mig dette fantastiske opbevarings system til alle ravnens glitter. Så nu er der styr på alle øre-dutterne, ringe og ure! Wee.. I like!
I selv samme stor magasin, var der en afdeling med merchandise til prinsesse Victorias bryllup. Vi var helt oppe oppe og køre, så morsomt med chokoladeæsker, kaffekopper osv. med bryllups emblem. Men man er jo royalist, så vi købte postkort med hjem... hahha!

1 kommentar:

  1. Hör av dig next time så vi kan ta en fika ihop sweet <3 ! :)

    SvarSlet